zsákos sittszállítás

Zsákos sittszállítás Budapesten és környékén kedvező áron. Gyors határidővel vállaljuk sitt, törmelék, kerti hulladék, lim-lom, és bárminemű feleslegessé vált tárgyak elszállítását Budapesten és környékén.

Zsákos sittszállítás gyorsabban és olcsóbban, mintha a konténert rendelne

zsákos sittszállítás
zsákos sittszállítás

Megfizethető és gyors lakossági sitt, törmelék, kerti hulladék, lim-lom, és bárminemű feleslegessé vált tárgyak elszállítását Budapest minden kerületében és Budapest környékén. Mindent elviszünk, hívjon minket. Kedvező áron, olcsóbb, mint a konténer! Kérésre sittes zsákokat is viszünk, mindent elintézünk Ön helyett.

Tel.:  06-20-260-08-81

Mobiltelefonról azonnal hívható a telefonszámra kattintva. Zsákos sittszállítás akár bontással is kérhető, mi kibontunk minden falat, kádat.

Zsákos sittszállítás bontással is

Épületbontás falbontás, kádbontás, mindent kibontunk és elvisszük a törmeléket, sittet, egyéb hulladékot. Ne várjon a konténerre vagy a kőművesre, mi azonnal megyünk. Budapest összes kerületében dolgozunk és a Budapest környékén is minden felesleges lomot elviszünk. Lakossági lomtalanítás Budapest összes kerületében és Pest megyében hétvégén is. A felgyülemlett felesleges tárgyakat vagy konténerbe kerülnek, vagy gyors lomtalanító szolgáltatót keresünk, mi megyünk azonnal ne keressen tovább.

Lakossági lomtalanítás Budapest összes kerületében és Pest megyében hétvégén is. Sürgősen költözne, bútorszállítóra van szüksége, akkor ne keressen tovább Budapest belvárosából indulunk, gyorsan és kedvező áron vállaljuk a bútorai elszállítását. A lomtalanítás, a bútorszállítás és a költöztetés árai függnek attól, hogy honnan hova kell szállítani, mit kell szállítani, emeletre fel kell pakolni vagy sem. Hívjon telefonon vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben, remélem megegyezünk. Tavasszal és ősszel megnövekedik az igény, hogy rendet rakjunk a lakásunkban és a kertben. A felgyülemlett felesleges tárgyakat vagy konténerbe kerülnek vagy gyors lomtalanító szolgáltatót keresünk, mi megyünk azonnal ne keressen tovább.

Zsákos sittszállítás árak Budapest

Zsákos sittszállítás árakkal kapcsolatban kérem hívjon telefonon. Minden lomot elviszünk, gyorsan kedvező áron.lomtalanítás zsákos sittszállítás

lomtalanítás zsákos sittszállításBudapest belvárosából gyorsan, kedvező áron vállaljuk a bútorai szállítását. Kiváló szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Ügyelünk arra, hogy pontosan, rendezett tiszta autóval érkezzünk.

Zsákos sittszállítás előnyösebb, gyorsabb megoldás, hogy megszabaduljon a nem kívánt, felesleges tárgyaktól. Hemingway költöztetés, hívjon és lomtalanítunk. Lakossági lomtalanítás Budapest összes kerületében és Pest megyében hétvégén is. Budapestről indulunk, bárhová megyünk kedvező áron.

További szolgáltatások:

  • Falbontás
  • Ajtó ablak bontás
  • Kád bontás
  • Zuhanytálca bontás
  • Szaniter bontás
  • Wc bontása
  • Padlószőnyeg bontása
  • Linóleum bontása
  • Parketta bontása

 

Fritz György ‘Hemingway’
Ha nem veszem fel a telefont, akkor türelmét kérem, vagy alszom, vagy dolgozom, vagy valami egészen mást csinálok, de mindenképp visszahívom.